Oglas
· · Komentari: 0
SPOJ NESPOJIVOG

BEZOBRAZNO SEKSI: Dve kombinacije Damiana Davida za kojima su devojke poludele! (FOTO)

Kada je u pitanju moda koja probija sve granice, uvek se okrećemo mladom pevaču Damianu Davidu.

1635773914_profimedia-0480830886.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Italijanski pevač voli da se igra različitim stilovima i uvek "iskopa" novi originalni komad i tu nije kraj. Uklapanje u ostatak autfita je priča za sebe.

Pročitajte još: TORBA ZA SVE PRILIKE: Postoji nekoliko modela i ne zna se koji je MOĆNIJI - Viktorija Bekam pokazala kako se nosi (FOTO)

Rizik koji se isplati

Ove nedelje smo izabrali dva najnovija izgleda, koji bi mogli da pomute maštu, a svakako da donesu novu inspiraciju kada je oblačenje u pitanju.

U prvoj kombinaciji, Damiano se opredelio za klasičnu crnu kožnu jaknu, koja svima dobro stoji i daje "opasnu" notu. Ispod je obukao prozirnu belu majicu, koja daje dozu seksipila, a sa leopard ešarpom, cela kombinacija se diže na nivo otkačenog, ali u isto vreme i originalnog izgleda.

Propraćeno uz minđuše, prstenje i naočare, Damiano je još jednom potrvrdio svoj status rok dive.

Druga kombinacija definitivno nije za svakoga. Heklano je trend koji nas prati već dve sezone. Dok se većina opredeljuje za heklane haljine, džempere i šalove, Damiano je, u svom stilu, otišao korak dalje.

Triko, u tehnici heklanja, sa dubokim izrezom, poneo je sa dubokim crnim čizmama. Za modne sladokusce, koji vole detalje, ovo može biti interesantan komad, koji biste poneli sa farmerkama i jaknom, za razliku od Damiana.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas