Oglas
· · Komentari: 0

Oženio se Nikola Rađen: Milica blistala u klasici, a vetepolista ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Nikola Rađen i Milica Ristić stali su na "ludi kamen", a uskoro će se njihovoj porodici pridružiti i prinova

1669016697_bb3bb9c89b2e4e9f31f10948536e38bedfc82394.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Nikola Rađen, Milica Ristić
Oglas

Poznati vaterpolista, Nikola Rađen, i njegova dugogodišnja izabranica, pevačica, Milica Ristić, izgovorili su juče "da" u hramu Svetog Save.

Mlada je blistala u klasičnoj venčanici do poda, a beli kaput sa krznom je dao dozu elegancije jesenjem venčanju. Mladoženja se odlučio za nešto opušteniji izgled. Umesto cipela, tu su se našle patike, čime je ispoštovao sportistu u sebi, a sve se savršeno uklopilo uz crno, jednostavno odelo i belu košulju.

Pročitajte još: Jelena Gavrilović u najlepšem modelu rolka-haljine: Glumica prošetala ulicama NJujorka u savršenoj kombinaciji (FOTO)

Foto: Instagram/ printscreen/ Milica Ristić

Nakon ceremonije u krugu najbliže porodica i prijatelja mladenci su se sa gostima otišli u restoran gde je urpiličeno veselje. Sudeći pema forografijama na društvenoj mreži Instagram, lepog raspoloženja nije nedostajalo.

Foto: Instagram/ printscreen/ Nikola Rađen

Milica i Nikola verili su se 7. novembra u Gračanici:

- Možda nije klasična slika sa veridbe, gde se okači prsten i napiše: “I said yes”, ali ništa kod nas nije klasično i uobičajeno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim, i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu - napisala je tada Milica na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas