· · Komentari: 0

"On je sada oženjen i čeka dete": Ana Kokić o Rađenu, pa se dotakla svog ljubavnog života - "Nemam ni vremena ni živaca da upoznajem nekog novog"

Pevačica o bivšem mužu, ćerkama i ljubavnom životu nakon razvoda

1669555250_kokic_21032018_00003.jpg
Foto: ATA images

Nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, vaterpolista Nikola Rađen sreću je pronašao kraj Milice Ristić, sa kojom čeka sina. S druge strane, Ana ne želi da upoznaje nikog novog, a otkriva i zbog čega:

- Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li odgovarate, da li ovo, da li ono... Nemam ni vremena ni živaca- izjavila je za “Blic”.

Kada su je novinari upitali da li će biti stroga tašta s obzirom da ima dve ćerke, Teu i Ninu, odgovorila je:

- Joj ne znam, to je tako daleko. Ne mogu još da razmišljam o tome jer još uvek razmišljam kakva sam majka. Jednog dana kada porastu i postanu svoji ljudi, pokazaće se da li sam bila dobar roditelj. Razmišljam o tome da budem što bolja i da kroz priču sa njima pripremim ih za taj samostalni život, jer sam svesna da će jednog dana to doći.

Pročitajte još: "Bitno je da nemam nikakvih dodirnih tačaka sa suprotnim polom": Marina Visković otkrila DETALJE svog ljubavnog života

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

O vaspitanju i odgajanju dve ćerke, rekla je za pomenuti medij:

- Znam da decu ume da “smara” neka naširoko i nadugačka priča. Trudim se da sve što kažem bude u nekoliko minuta, konkretno i jasno, da bude približno njihovim godinama kako bi mogle da razumeju.

Samtra da još nije vreme da je naslednice prate na nastupima u noćnim klubovima, a Novu Godinu će zbog toga dočekati odvojeno:

- Nisu mi još ništa rekle. Mada su u jednom trenutku pomenule da bi volele da idu sa mnom. Iskreno, mislim da je još rano. Nisu mi pominjale da li će negde ići. Mislim da će ostati kod kuće.

Pročitajte još: Biljana Tipsarević o VASPITANJU DECE: "Ništa neće dobiti na tacni"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Ima puno želja za 2023. godinu, a nakon karantina usled epidemije koronavirusa, ne smeta joj što ima dosta posla:

- Jesam, možda čak i više nego što sam poželela. Imam puno želja za sledeću godinu, nadam se da ći ih ispuniti. Ne kukam više kada imam puno posla, ne kažem više: “Jao da mi je da se odmorim malo”. Sad samo kažem sebi idi radi i sve super, samo kad ne moram da sedim kod kuće mesecima. Promenila sam i totalno odnos prema hrani i tim stvarima koje mogu da utiču na jačanje prirodnog imuniteta kako bih pokušala što više da se zaštitim.

Pročitajte još: Marina Tadić tvrdi da joj se smanjio mozak nakon POROĐAJA: "Postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte"

Ne voli kućne poslove, a nastupi su joj neka vrsta opuštanja:

- Nisam umorna, naprotiv ovi nastupi mi dođu kao neki relaks da kažem. Nisam neki ljubitelj svakodnevnih obaveza, usisavanja i pranja sudova, tako da mi ovo dođe da se malo opustim - priča Kokićeva, pa dodaje da nikada ne uzima kućnu pomoćicu:

- Ne baš, jer mislim da pored nas tri u kući bi bilo bahato da uzmem i pomoć.

U slobodno vreme voli da se opusti uz dobru knjigu ili film:

- Legnem i odmaram, pogledam neki film ili čitam knjigu. Važno mi je da sam u ležećem položaju i da mogu da ne razmišljam o nekim drugim stvarima nego da se opustim skroz - rekla je Ana, pa otkrila da prati i navija za našu reprezentaciju u Kataru:

- Gledala sam utakmicu. Mislim da je ovo bio prvi put da sam gledala utakmicu od početka do kraja. Ispratim kada igra naša reprezentacija jer mislim da je to i dužnost svakog građanina, da podrži te momke i devojke koji nas predstavljaju u najlepšem mogućem svetlu u svetu. To je najmanje što možemo da učinimo za njih.

Prokomentarisala je i bivšeg muža, Nikolu Rađena:

- Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više - bila je izričita pevačica.

Kako će uskoro Nikola Rađen dobiti sina sa sadašnjom izrabranicom, novinari su je upitali kako su na to regovale Tea i Nina:

- Rekla bih da to morate njih dve da pitate, ali ne mogu jer nisu javne ličnosti, ne pričaju i ne pojavljuju se nigde - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.