Oglas
· · Komentari: 0
glumica

Pamela Anderson bila je simbol lepote 90-ih: Kako danas izgleda popularna plavuša iz hit serije "Čuvari plaže"? (FOTO)

Pamela Anderson ulogom u "Čuvarima plaže" privukla je veliku pažnju.

1641894312_ef155d3b420434b7448e91295fbafc2b7ce4c293.jpg
Foto: Epa
Oglas

Pamela Anderson 90-ih godina važila je za simbol lepote. Svi je pamtimo po ulozi u hit seriji "Čuvari plaže" gde je i osvojila svet izgledom.

Pored toga, ona važi i za jednu od prvih poznatih žena koje su ugradile silikone. Nakon grudi, poznata glumica uradila je i nos, jagodice, a vremenom je zategla i kapke.

Pročitajte još: OVO MOŽE SAMO ONA! Zendaja obukla Valentino haljinu BEZ CIPELA, prošetala u SOKNICAMA (FOTO)

Pamela (54) se ranije retko u javnosti pojavljivala u opuštenim izdanjima, ali je sada sve češće viđamo nenašminkanu i jednostavno obučenu.

Sada je vidimo na večeri sa prijateljicom u Malibuu. Obukla je sve nijanse bele, belu haljinu do članaka, a preko ogrtač tamnije nijanse.

Foto: profimedia
 

BONUS VIDEO:
 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas