· · Komentari: 1

"Pesma je odvratna": Aca Lukas oštro o ovogdišnjem predstavniku Srbije na Evroviziji - "To su satanistički i odvratni performansi"

Aca Lukas je surovo iskreno prokomentarisao ovogodišnjeg predstavnike Srbije u Liverpulu, Luck Black-a

1678441166_lujasss.jpg
Foto: ATA images

Pevač Aca Lukas nastupao je u prestonici uoči 8. marta i tom prilikom je za domaće medije prokomentarisao ovogodišnji izbor "Pesme Evrovizije" i otkrio da li mu se dopada pesma našeg predstavnika Luke Bleka.

- Pesma? Odvratna. Sve je odvratno. Svaka čast tom dečku, dečko je l'?! Recimo. Mislim... Sva sreća pa ih šaljemo na Evroviziju jer je to festival za takve stvari. To nije muzika definitivno. To su satanistički, sodomski odvratni performansi, ne znam šta drugo. Mislim možda on dečko i lepo peva ja to nisam čuo jer on spava zapravo je l'? - kazao je Aca.

Podsetimo, mnoge poznate zvezde oglasile su se na temu ovogodišnje numere za Evrosong, a mišljenja su bila podeljena. Dok se nekima pesma dopada, neki ipak ne prognoziraju dobar plasman u Liverpulu ove godine.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.