Oglas
· · Komentari: 1
POZNATI

Pevačica KATARINA GRUJIĆ šokirala svojim izgledom 14 dana posle porođaja, pa se odmah uputila u KOZMETIČKI SALON (FOTO)

Popularna pevačica Katarina Grujić nedavno je na svet donela ćerku Katju.

1640804028_katarina_gruic_14062020_0018.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularna domaća pevačica narodne muzike Katarina Grujić pre tačno dve nedelje donela je na svet svoju prvu ćerkicu, Katju Gobeljić koju je dobila u braku a slavnim srpskim fudbalerom Markom Gobljeljićem. Svoju muzičku karijeru utihnula je tokom održavanja trudnoće kako bi uživala u svojim posebnim danima i sačuvala zdravlje u periodu korona virusa, pto je urodilo plodom obzirom da su i mama i beba odlično prošle kroz sam porođaj i vrlo brzo izašle iz bolnice.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Ipak, niko nije očekivao da će se Katarina Grujić tako brzo vratiti u javnost, odnosno da će tako brzo pokazati svoju figuru posle porođaja. Tako je danas, na društvenoj mreži Instagram podelila niz fotografija iz jednog prestoničkog kozmetičkog salona, gde je otišla na potpuno uživanje i ulepšavanje.

Pročitajte još: Nakon što su joj roditelji pronađeni mrtvi u domu, oglasila se popularna glumice: "Želim privatnost da tugujem"

Buru komentara izazvala je reakcija kozmetičarke, koja je napisala da Katarina Grujić izgleda kako da nikada nije bila trudna.

Pročitajte još: Rada Manojlović NOVOGODIŠNJOM čestitkom rasplakala sve: Evo kome je namenila

Šta vi mislite o njenom izgledu?


Foto: InstagramStoryScreenshot/katarinagrujic.doll

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas