Oglas
· · Komentari: 0
šok

Pevačicu Šakiru napale divlje svinje dok je šetala parkom u Barseloni

Šakira nije mogla da očekuje ovakav događaj.

1633016983_Depositphotos_99777484_S.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Pop zvezda Šakira kaže da je bila žrtva napada dve divlje svinje dok je šetala parkom u Barseloni sa svojim osmogodišnjim sinom Milanom.

Kolumbijska pevačica rekla je da su je životinje napale i rastrgle torbu, a potom pobegle u šumu.

- Rastrgle su moju torbu, a u njoj se nalazio mobilni telefon. Uništili su sve - rekla je.

Pročitajte još: Dženfer Aniston progovorila o ljubavi o kojoj retko priča: Šta glumica želi od budućeg partnera?

Šakira je poslednja žrtva sve agresivnijih svinja, koje su poslednjih godina napale grad.

Španska policija je 2016. primila 1.187 telefonskih poziva zbog divljih svinja koje napadaju pse, zadržavaju saobraćaj i nailaze na automobile u gradu.

Jedan je policajac 2013. godine pokušao sam da reši problem i pucao je u vepra, ali je umesto toga promašio i ranio svog kolegu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas