Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

"Pogledao sam u nju i video da su se njena kosa i trepavice pomerile": Vozač princeze Dajane otkrio nepoznate detalje

Princeza Dajana i posle 24 godine od smrti, i dalje najpopularnija osoba britanske kraljevske porodice

1630599202_dajana.jpg
Foto: YouTube printscreen /Cnet
Oglas

Navršilo se 24 godine od tragične smrti princeze Dajane, koja je sa svojim partnerom Dodijem Al Fajedom poginula u saobraćajnoj nesreći  pokušavajući da pobegnu od paparaca koji su ih u Parizu pratili u stopu.

Pročitajte još: Nakon saznanja da je Ceca Ražnatović novi član žirija ZVEZDE GRANDA, oglasila se Jelena Karleuša (FOTO)

Iako je prošlo više od dve decenije i dalje se u javnosti pojavlju detalji, koji su manje poznati. Naime, Dajana je bila jedna od najpopularnijih žena sveta, njene slike dostizale su milionsku vrednost, a paparaci su i nakon pogibije pokušali da dobiju ekskluzivu. NJen vozač, Kokin Tebut, pre tri godine prvi put je progovorio o nezapamćenoj tragediji u glavnom gradu Francuske.

"Pomerila joj se kosa i trepavice

- Telo je bilo smešteno u jednoj od bolničkih soba koja nije imala zavesu. Primetio sam fotografa kako se penje na drugi krov i balkon bolnice. Bilo je veoma vruće u Parizu, navukao sam ćebad na prozore da sprečim slikanje njenog tela, a zbog vrućine uključili smo i ventilatore. Pogledao sam u princezu i video da su se njena kosa i trepavice pomerile. Nikada neću zaboraviti taj prizor - rekao je nekadašnji vozač princeze Dajane.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas