Oglas
· · Komentari: 0
svetske zvezde

Posle pet godina poznati HOLIVUDSKI PAR PONOVO ZAJEDNO: Odlučili su da daju drugu šansu ljubavi

Vest je sve iznenadila

1645787851_profimedia-0063572502.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kada su odlučili da se rastanu 2017, fanovi ovog popularnog para bili su rastuženi. Posebno oni koji su ljubitelji američke komedije.

Međutim, ove godine je ljubav glumaca Bena Stilera (56) i Kristin Tejlor (50) dobila je drzgz šansu. Posevno su njigova deca bila srećna kada su njihovi roditelji odlučili da ipak nije kraj

Glumac Ben Stiler nedavno je priznao je u intervjuu za časopis Esquire da se pomirio s bivšom suprugom i to nakon pet godina nakon razvoda.

- Bili smo rastavljeni i sad smo se pomirili. Srećni smo zbog toga - kratko je istakao Ben.

Pročitajte još: IZNENAĐENJE: Milica Todorović ponovo nasmejana u zagrljaju bivšeg (VIDEO)

Ela (19) i Kvinlin (16), njihovi naslednici, na drugoj šansi koju je dobila ljubav njihovih roditelja ponajviše mogu da zahvale pandemiji.

- Za sve nas je ovo stvarno divno. Neočekivano je, to je jedna od stvari koje su ishod pandemije - prokomentarisao je Stiler u intervjuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Stiller (@benstiller)

On je otkrio da se tokom aktuelne pandemije i karantina ponovo uselio u njihov porodični dom kako bi sa svojom porodicom bio na okupu u teškim trenucima, da bi se tokom vremena ponovo probudile emocije između bivšeg glumačkog para.

Inače, par se upoznao na snimanju filma Heat Vision and Jack davne 1999, a naredne godine odlučili su da  ozvaniče su svoju vezu. Stekli su brojne fanove, pa je vest o razvodu 2017. godine bila je šok.

Pročitajte još: "Kada neko peva srcem, to tako zvuči": Ova pevačica je GLAVNI FAVORIT za odlazak na Evroviziju - glasanje je otvoreno! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by toofab (@toofabnews)

-  S ogromnom ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugom, posle 18 zajedničkih godina, odlučili smo da se raziđemo - pisalo je u tada saopštenju koji su dali javnosti. - Naš priroritet će nastaviti da bude odgajanje naše dece, kao posvećenim roditeljima i najbližim prijateljima.

Bonus video:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas