Oglas
· · Komentari: 0
KRALJEVSKA PORODICA

POSLEDNJA VEST sa britanskog dvora: Hari će prisustvovati ispraćaju dede, a evo šta je sa MEGAN MARKL

Informacija potvrđena iz Buckinghamske palate

1618081189_w_56743553.jpg
Foto: epa.eu
Oglas

Na spekulisanja o ponovnom dolasku u kraljevski palatu vojvode od Saseksa, Harija i njegove izabranice Megan Markl, stavljena je tačka informacijom koja je stigla od potparola iz Buckinghamske palate. 

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Naime, Harri, vojvoda od Saseksa, ipak će prisustvovati sahrani svog dede princa Filipa i supruga kraljice Elizabete II, koji je umro mirno u zamku Vindsor u petak ujutro u dobi od 99 godina. Ipak, njegova supruga Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, neće biti prisutna, rekao je portparol Buckinghamske palate.

Pročitajte još:  Devojke, evo REŠENJA! Za čišćenje četke za šminku treba vam sapun i LEGO KOCKA (VIDEO)

Zaprvo, kako par živi u Kaliforniji, a lekar je vojvotkinji Megan Markl koja je trudna, savetovao da ne putuje u Veliku Britaniju, ona neće prisustvovati ispraćaju princa Filipa..

Princ Filip, pokojni suprug britanske kraljice Elizabete II, biće sahranjen u subotu sledeće nedelje, na ceremoniji koja će biti prožeta tradicijom, ali po kraljevskim merilima niska.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas