· · Komentari: 0
U PROBLEMU

"POSTAO JE ŽIVI KOSTUR": Poznata rijaliti zvezda zabrinula fanove nakon objave o HEROINU (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Fanovi Džoija Tarnera, koji je napustio The Only Way Is Essex ranije ove godine, bili su zabrinuti nakon što je na Instagramu objavio niz fotografija na kojima ne izgleda najbolje.

1634292023_pjimage--42-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ joeyturnerrr

Obožavaoci su bili zabrinuti kada je 21-godišnja zvezda rijalitija u četvrtak objavila fotografije, a na jednoj slici on sedi na prljavom podu noseći poderane mrežaste čarape.

Pročitajte još: MRAČNE TAJNE MEGAN MARKL: Brat OTKRIO kakva je bila prema PRVOM MUŽU, pa upozorio princa Harija! (FOTO)

Zvezda u problemu

"Heroin", napisao je na dve crno-bele fotografije, što je izazvalo zabrinutost njegovih  pratilaca u komentarima.

„Džoijevi prijatelji, proverite da li je dobro“, napisao je neko. “Veoma tužno.” „Zašto se njegovim„ prijateljima “ovo sviđa ..? Trebali bi mu pomoći “, ispalio je drugi. „U heroinu nema apsolutno ništa glamurozno. Sve ovo ozbiljno uznemirava ", napisao je jedan obožavalac. "Postao je živi kostur", napisala je devojka.

Joei, koji je napustio rijaliti ranije ove godine, prethodno je na društvenim mrežama podelio i druge uznemirujuće fotografije, uključujući jednu na kojoj izgleda premršavo i nosi crnu haljinu i masku na očima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.