· · Komentari: 0
tuga

"Pozlilo mu je jutros..": Menadžer Akija Rahimovskog otkrio šta se desilo

Pevač grupe "Parni valjak" Aki Rahimovski (66) je preminuo, a njegov menadžer Damir Osredečki otkrio je za hrvatske medije da mu je jutros pozlilo, nakon čega je završio u bolnici.

1642858922_parni_valjaki_08032014_0028.jpg
Foto: ATA images

- Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Prije sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti - rekao njegov menadžer i prijatelj Damir Osredečki za 24sata.hr.

U toku 2018. godine Aki je doživeo moždani udar, a nakon nekoliko meseci ovako je govorio o tome kako je pobedio bolest.

Pročitaje još: Aki Rahimovski nedavno je postao treći put otac: Privatan život čuvao dalje od javnosti

- Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smeh), promenio sam životne navike, iskreno teško, ali zaista će biti sve okej - govorio je Aki svojevremeno.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.