Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Poznata glumica otvorila dušu: Bila sam slepa od ljubavi

Glumica iznela detalje o svom privatnom životu

1598339363_ivana.jpg
Foto: YouTube printscreen /Estetic Srbija
Oglas

Ivana Dudić, koja je popularnost u Srbiji stekla ulogama u serijama "Urgentni centar", "Istine i laži", "Ubice moga oca", "Crveni mesec", još uvekk ne razmišlja o udaji, jer smatra da svako ima svoje vreme.

Pročitajte još: Venčali su se u pauzi za ručak, a važili su za jedan od najskladnijih glumačkih parova kod nas

Ona smatra da sugidine samo broj i apsolutno nema nikakav odnos prema njima:- Što se tiče samih godina, moram da priznam da nemam nikakav odnos prema njima. Malo mi je, doduše, strašna ta brojka „tri” koja će od sledeće godine, pa narednih devet stajati na rođendanskoj torti, ali šta sad – kako svi, tako i ja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi Hello💫 📰@hellomagazinsrbija 🖋@deanađukic 📸@luka_sarac_photography

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana) on

- Nikada nisam robovala nametnutim kalupima i oblicima ponašanja iz razloga što se u našoj kući nikada nije živelo po principu šta će okruženje da kaže. Uostalom, brat i ja smo se sa roditeljima odavno dogovorili da nas puste da sami krojimo svoje živote, te od njih s te strane nemamo pritisak. On se na primer oženio i postao otac dosta kasno, tek sa 38. Kada se kod mene budu stvorile prilike za tako nešto, prihvatiću to sa puno radosti -rekla je Ivana. 

Glumica priznaje da se dosta opekla u ljubavi i da je zbog toga sada mnogo opreznija:

Pročitajte još: Poznata rijaliti zvezda optužena za ubistvo 18-godišnjeg rođaka

- Kada se spomene zaljubljivanje, kod mene se pojačano budi jedino razum. Svojevremeno sam umela da budem i gluva i slepa od ljubavi, opekla sam se i odlučila da to više ne dozvolim da mi se dogodi. U stanju sam nedeljama da promišljam pre nego što nekoga pustim u srce.

- Znam da se to mnogim muškarcima neće dopasti, ali tako je. Daleko od toga da sitničarim i tražim mane gde ih nema, jednostavno puštam da me razum usmeri tamo gde postoje nedoumice - rekla je glumica.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas