Oglas
· · Komentari: 0
VEDRO

MINI-SUKNJA I SLAĐINE VITKE NOGE: Voditeljka RTS-a prkosi tmurnim danima - širokim osmehom (FOTO)

Vedrog duha i stajlinga, voditeljka RTS-a novom fotografijom oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama

1667906365_Foto-Printsreen-sladjana.tomasevic-instagram.jpg
Foto: Printscreen/ slađana.tomasevic/instagram
Oglas

Poznata voditeljka, Slađana Tomaševic, godinama je zaštitno lice emisije ''Beogradska hronika'' na RTS-u. Jedna je od retkih koja uprkos svojoj popularnosti i atraktivnom izgledu, nikada nije pokušavala da na pretenciozan način skrene pažnju na sebe.

Iako važi za velikog profesionalca, čiji život nikada nisu pratili skandali, ona je sada objavila fotografiju na kojoj deluje srećno i relaksirano, a u prvom planu je njena vitka figura i mini-suknja veselih boja.

Spontana fotografija je oduševila njene mnogobrojne pratioce, koji su joj udelili samo reči hvale za izgled!

Pročitajte još: Tetka Slobode Mićalović je ČUVENA KREATORKA: Bila joj je velika podrška, a naša najlepša glumica često nosi njene KREACIJE (FOTO)

 

Voditeljka je pokazala da joj kratka lepršava suknja sjajno stoji, koju je uklopila uz rolku slične sive boje, prekrivenu sitnim perlicama. Uz puštenu isfeniranu kosu i šminku prirodnih tonova, zaokružila je ceo izgled. Kako ima puno stila, ovom odevnom kombinacijom dala je predlog ženama kako mogu izgledati sređeno, a opet i opušteno, za neki dnevni događaj ili kafu sa prjateljima.

Pročitajte još: MUŽ NA SAMRTI POMOGAO ŽENI DA NAĐE LJUBAV: Do poslednjeg trenutka razmišljao o njoj!

Poznata voditeljka kaže kako nikada nije došla u iskušenje da se podvrgne nekoj estetskoj operaciji, a iako je na njoj sve prirodno, nema ništa protiv onih koji požele to da učine.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas