Oglas
· · Komentari: 0

Prekinut prenos uživo: Vojnik koji je čuvao kraljičin kovčeg pao u nesvest (VIDEO)

Gardista koji je čuvao kraljičin kovčeg, pao je u nesvest zbog čega je prenos uživo morao biti prekinut

1663226994_gardisti.jpg
Foto: Printscreen Twitter/@badautomatons
Oglas

Na snimku se koji je počeo da kruži društvenim mrežama, jasno se vidi, kako stražar koji je stajao, počinje da se ljulja i u jednom momentu pada na zemlju.

Pročitajte još: Dok je Kamila bila Čarlsova ljubavnica, sestra od kralja je imala AFERU sa KAMILINIM mužem

Ostali gardisti, pritrčali su mu u pomoć, a prenos je nakon tog nemilog događaja prekinut. Kraljičin kovčeg biće postavljen,sve do sahrane, koja je zakazana za ponedeljak.

 

Hiljade uplakanih građana čekaju u redovima kako bi došli da odaju poslednju počast kraljici. Kovčeg kraljice Elizabete, biće izložen u  Vestminster holu, sve do ponedeljka u 6.30h.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas