Oglas
· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Princ Čarls ima tajni nadimak za Megan Markl, a mnogi misle da je to kompliment

Nadimak koji je princ Čarls dao Megan Markl dosta govori o njenom karakteru.

1622788226_Megan-Markl-i-Carls.jpg
Foto: EPA
Oglas

Princ Čarls je snaji Megan Markl nadenuo tajni nadimak kojim je zove kada o njoj pričaju u porodici.

Pročitajte još: Megan je opet UBOLA PRSTOM U OKO! Javnost ne veruje na šta je nagovorila Harija! (FOTO/VIDEO)

Po svemu sudeći princ Čarls poštuje Megan Markl. Svekar je smislio tajni nadimak za snajku - Tungsten. Reč je o hemijskom elementu koji pripada grupi metala sa simbolom W i nalazi se pod atomskim brojem 74. Ovo je izuzetno redak i beskrajno čvrst metal koji se retko nalazi u prirodi. Otkriven je tek u 18. veku i 1783. godine je obeležen kao metal.

Tungstain je najčvršći metal u prirodi

Ukoliko je sudeći prema nadimku koji joj je nadenuo, princ Čarls ima veoma lepo mišljenje o Megan Markl.

- To znači da misli da je čvrsta i sa njom nema pregovora. Pošto je tungsten najtvrđi prirodni metal na planeto, princ joj je dao kompliment - taključuje Rasel Majers, specijalista za kraljevsku kuću.

Kraljica Elizabeta je već upozorila kraljevsku porodicu da će princ Hari narednih nedelja bacati mnoge bombe o navodnoj istini, a sve po nagovoru supruge.

Pročitajte još: Kejt i Vilijam slave godišnjicu: Zaljubio se kada je video na modnoj pisti, a onda joj je dao prsten Ledi Dajane (FOTO)

- Najgore tek sledi u kraljevskoj porodici - kaže Kristina Garibaldi novinarka koja pravi kraljevsku porodicu.

Od tungstajna se često prave muške burme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas