Oglas
· · Komentari: 0

Princ Hari održao dirljiv govor u Londonu uoči godišnjice smrti kraljice Elizabete: "Srećni što smo zajedno" (VIDEO)

Princ Hari se u govoru osvrnuo i na svoju baku, pokojnu kraljicu Elizabetu

1694165442_79cfda2e8cc1db6e36631bf782927cc09b1e36d7.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari vratio se u London nakon nekoliko meseci kako bi pristustvovao dodeli nagrada VellChild čiji je pokrovitelj.

Kako je dodela nagrada u isto vreme kada se obeležava godišnjica smrti kraljice Elizabete, Hari je deo govora posvetio i pokojnoj kraljici i svojoj voljenoj baki.

- Kao što znate, prošle godine nisam mogao da prisustvujem dodeli nagrada jer mi je baka preminula. Kao što takođe verovatno znate, ona bi bila prva osoba koja je insistirala da ipak dođem sa svima vama umesto da odem kod nje, i upravo zato znam, tačno godinu dana kasnije, ona večeras gleda na sve nas – srećni što smo zajedno – nastavljamo da ističemo tako neverovatnu zajednicu - deo je govora princa Harija, piše britanski Helou.

Hari se takođe osvrnuo na sopstvenu porodicu u Kaliforniji, nasmejavši svoju publiku rekavši:

- Kao otac dvoje dece, i tri psa, dakle petoro,  veoma sam svestan mnogih radosti i izazova koje donosi roditeljstvo , i to sa decom koja se ne suočavaju sa zdravstvenim izazovima. Dakle, prema roditeljima starateljima u sobi, imate moje najiskrenije divljenje i poštovanje - rekao je Hari.

Još uvek nije poznato da li je princ nakon govora otputovao u Balmoral povodom godišnjice smrti kraljice Elizabeze, niti da li se susreo sa porodicom.

      Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas