Oglas
· · Komentari: 0

PRINC VILIJAM OTKAZAO VAŽAN PUT: Da li je razlog ovog poteza zdravstveno stanje Kejt Midlton?

Odluka princa Vilijama je zabrinula javnost

1716548811_1715348296_Foto-Profimedia-Kejt-i-Vilijam-665074cba2d0e.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Vilijam juče trebalo je juče da se uputi na unapred dogovoreni službeni put, ali u poslednjem trenutku je otkazao putovanje.

Kako prenosi Hello!, iz Bakingemske palate kratko su rekli kako princ neće prisustvovati zakazanom angažmanu.

- Nažalost moramo da odložimo termin i jako nam je žao zbog svih onih koji su već tamo doputovali - rekli su za medije.

Inače, ova odluka donesena je nakon što su kralj Čarls III i kraljica Kamila najavili promene svojih rasporeda, i to nakon što je britanski premijer Riši Sunak otkrio da će se opšti izbori održati 4. jula ove godine.

U svojoj zvaničnoj izjavi kraljevski par je potvrdio da su svi zakazani događaji, koji bi mogli da odvrate pažnju izborne kampanje, otkazana ili odložena.

Zbog svega se kralj, koji se s premijerom susreo u sredu i složio se s njegovim zahtevom za raspuštanjem parlamenta, unapred izvinio.

Podsetimo, nagađalo se kako će princ od Velsa sledeće nedelje uzeti kratak odmor od svih kraljevskih dužnosti i provesti školske praznike sa svojom decom. Vrlo je verovatno kako će se porodica uputiti u Anmer Hall, svoj dom u Norfolku.

Nije potvrđeno kada će se Kejt vratiti kraljevskim dužnostima jer nastavlja lečenje raka. U međuvremenu, njen svekar, kralj Čarls, krajem aprila ponovo je preuzeo javne dužnosti nakon što mu je u februaru dijagnostikovan rak.

(Hello/ Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas