Oglas
· · Komentari: 0

Princeza Dajana je imala proizvod za kosu napravljen samo za nju: Otkriveno kako joj je frizura izgledala savršeno - "Nije želela da joj kosa izgleda zalepljeno"

Princeza Dajana je godinama nosila jednu frizuru, čuvenu piksi, koja je postala njen zaštitni znak. Kosa joj je uvek izgledala savršeno, a sada je jasno i zbog čega

1697193336_373d262884ffc502fe871109182683d2388f446e.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Usepavala je da zadrži volumen specijalno napravljenim lakom za kosu, otkriva kozmetički hemičar pokojne kraljevske porodice u ekskluzivnom intervjuu za Pejdž Siks.

- U to vreme sam veoma blisko sarađivala sa njom i njenim frizerom Samom Meknajtom - kaže Šer Ladov koja je bila u ranim dvadesetim kada je dobila poziv da kreira specifičnu formulu koja bi pomogla Dajani da joj kosa izgleda baš onako kako je zamislila.

Objašnjava da je Dajana želela lak za kosu koji se čvrsto drži i deluje meko, nešto što ne bi narušilo njen mladalački i elegantan imidž.

- Nije želela ništa zbog čega bi njena kosa izgledala zalepljeno jer je bila tako mlada i tako lepa. Nije htela da joj glava izgleda kao kaciga.

Tako je Šer Ladov napravila ono što su Dajana i njen frizer zvali "helikopterski lak za kosu“, koji je usavršen nakon niza „iskušenja i nevolja“, objašnjava ona. NJena potraga je uključivala mnoga međunarodna putovanja - istraživanje bujnih šuma i egzotičnih terena - kako bi nabavila retke sastojke pogodne za proizvod koji je odobrila princeza.

- Pronašli smo ovu smolu za gumu sa drveta i tako smo uspeli da napravimo formulu za Dajanu, otkrivajući koja je tačka topljenja smole, kako da dobijemo da ne bude tako lepljiva, a da se i ne stvrdne - kaže ona, opisujući proces.

Ona se seća svog prvog i jedinog ličnog sastanka sa Dajanom u Kensingtonskoj palati kao da je to bilo juče.

- Bilo je to u Engleskoj i bilo je neverovatno. Dobila sam veliki zagrljaj od nje i bilo je magično. A nije bilo štampe, tako da je to bio samo prelep trenutak - priča ona za Pejdž Siks.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas