Oglas
· · Komentari: 0

Rajan Gosling o nastupu na dodeli Oskara: Žena i ćerke su mu dale savete

Rajan Gosling je ukrao šou na 96. dodeli Oskara svojim izvođenjem uživo pesme "Ja sam samo Ken" koja je izgubila od pesme Bli Ajliš za nagradu za Najbolju originalnu pesmu.

1710328565_profimedia-0855826221.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac koji se u mladosti bavio i pevanjem je sada za Pipl otkrio koje ključne savete je dobio od svoje dugogodišnje partnerke Eve Mendes i njihovih ćerki Esmeralde i Amade uoči emisije.

- Bilo je sjajno. Bilo je tako zabavno jer su došle na generalnu probu dan ranije i tako su bile u prvom redu. Dale su mi neke savete i neke beleške, sve sjajne beleške. One su tako veliki deo ovoga za mene... Bilo je prelepo - rekao je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Poznato je da se Rajan i Eva Mendes ne pojavljuju zajedno na crvenim tepisima, pa je tako bilo i sada. LJubav između njih se rodila 2011. godine na snimanju filma. Par je prvu ćerku dobio 2014. godine, a dve godine kasnije postali su roditelji još jednoj devojčici.

Kako često govori, Eva nije želela decu dok nije upoznala Rajana.

– Ne želim da pošaljem pogrešnu poruku mladim ženama. Ovo nije ili-ili situacija. Ja sam bila dovoljno srećna da 20 godina radim. Nisam želela da imam decu, sve dok nisam upoznala Rajana. Kockice su se poklopile i prvo dete sam dobila u 40. godini. Druga ćerka se rodila kad sam imala 42, pa je ispalo da sam uspela da postignem uspeh u karijeri, nakon čega sam mogla da prebacim fokus na svoju porodicu – istakla je ona.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas