Oglas
· · Komentari: 0

Razvod Sofije Vergare i Džoa Manganijela je i zvanično završen: Podela imovine bila veoma jednostavna

Sada već bivši par važio je za jedan od najglamuroznijih parova u Holivudu

1712574610_59260de022fe0efd16a3674a2f84365cb3fe4a15.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sofija Vergara i Džo Manganijelo okončali razvod: Šta znamo o njihovoj podeli imovine Sudija je potpisao njihov sporazum o razvodu, što je označilo zaključenje njihove zajednice

Objava o razvodu pozntog para, Sofije Vergare i Džoa Manganijela, ostavila je u šoku njihove obožavaoce prošlog leta.

Sada je posle nekoliko meseci spekulacija i iščekivanja, brak holivudskog para zvanično završen. Prema sudskim zapisima do kojih je došao Pejdž Siks, sudija je potpisao njihov brakorazvodni sporazum, što je označilo zaključenje njihove zajednice.

Presuda otkriva pažljivu podelu imovine  kao što je navedeno u njihovom predbračnom ugovoru, a oni su relativno brzo i efikasno upravljali ovim procesom.

Prema dokumentima, Džo Manganijelo (47) je zadržao vlasništvo nad svojom odećom, nakitom i raznim ličnim stvarima, zajedno sa svom zaradom i od razvoda para 2. jula 2023. Dok se isto odnosilo i na Sofiju.

Jedan značajan aspekt njihovog razvoda je odsustvo zajedničke imovine. Ovo ukazuje na to da su Vergara i Manganijelo tokom braka održavali odvojene finansije.

Jasnim razgraničenjem imovine i zarade, nekadašni par je ublažio potencijalne sporove i pojednostavio razvod braka.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas