Oglas
· · Komentari: 0

Retko ko zna da je otac Tee Tairović poznati umetnik: "Pisao je Luisov poslednji album"

Tea Tairović retko govori o privatnom životu, pa je tek sada rekla ko su joj roditelji

1716541486_tea_tairovic_01012024_0034.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Pevačica Tea Tairović za kratko vreme je uspela da zauzme svoje mesto na estradnom nebu i izgradi zavidnu muzičku karijeru, a malo ko zna da su njeni roditelji, takođe, veoma cenjeni.

NJen otac Zoran Tairović je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka, a kako Tea kaže, talenat za umetnost je upravo od njega nasledila.

- Sada retko slikam, ali ceo taj spisak mojih umetničkih talenata je na mog oca. Imam i njegov karakter. Tata takođe piše pesme. Pisao je prelepe pesme i pisao je poslednji album za Luisa, pre nego što je stradao. Volim da slušam te demoe koje je Luis trebao da otpeva. Te pesme bi jako zaživele da su ugledale svetlost dana. Na mamu sam povukla izgled. Mama je ekstrovernija od mene i ženstvenija - rekla je Tea u emisiji "Ceca šou"

Sa druge strane, Tea ne krije ni koliko je vezana za svoju majku, Božicu Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

– Mamu pitam za sve i za karijeru i za odnose sa ljudima, kolegama, za ljubavne probleme. Ona uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose (smeh). Dobro, preterujem malo, ne meša se baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili mi skrene pažnju ako se ponašam loše. Za sve što kaže, ispostavi se da je bila u pravu – priznala je Tea svojevremeno.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas