Oglas
· · Komentari: 0

Sara Džesika Parker na snimanju nove sezone serije "Seks i grad": Glumca u elegantnoj haljini, a pored nje nepoznati muškarac (FOTO)

Sara Džesika Parker viđena je na snimanju druge sezone serije "Seks i grad"

1665484620_profimedia-0729609531.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumica snima na ulicama NJujorka, a nosi haljinu u kakvoj smo navikli da je viidmo. Sarin lik je poznat po odličnom ukusu za modu, a svi koji su pratili seriju znaju koliko voli boje. Tako da, na sebi ima roze kraću haljinu dugačkih rukava. Ostatak njenog stajlinga takođe je u sličnim nijansama, sa neizostavnim visokim potpeticama.

Pročitajte još: Kanje Vest ponovo zaljubljen: Reper u vezi sa 20 godina mlađom devojkom?(FOTO)

Prepoznatljive talasaste plave pramenove Sara je skupila u visoku punđu, dok na licu ima minimalno šminke.

Foto: profimedia

Prva sezona nastavka serije snimljena je nakon skoro 20 godina od završetka emitovanja 2004. godine. Izazvala je različite kritike, dok su jedni bili oduševljeni, drugima se serija nije dopala. 

Pedesetsedmogodišnjoj glumici pridružio se i zgodni glumac Ivan Hernandes za koga možemo da pretpostavimo da će daliti kadar sa lepom Sarom.

Foto: profimedia

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas