Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Sahrana Merime NJegomir: Venac sa potresnom porukom od dece - "Što je lepo kad se neko voli, a duša boli" (FOTO)

Merima NJegomir biće sahranjena danas u 14h na Novom Groblju

1637669795_merima-2.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Nakon komemoracije, koja je održana u Kamenoj dvorani Radio Beograda, porodica, prijatelji, kolege i poštovaoci lika i dela Merime NJegomir, uputili su se na Novo groblje, kako bi odali poslednju počast pevačici koja je ostavila neizbrisiv trag na našoj domaćoj javnoj sceni.

Kovčeg sa posmrtnim ostacima pevačice, položen je ispred crkve Sv. Nikole na Novom groblju gde će se održati opelo, dok će Merima NJegomir počivati u Aleji zaslužnih građana.

Ćerke LJubica, Jelena i Milica, kao i sin Marko, slomljeni od bola stoje pored kovečega gde primaju saučešće. A najpotresniji prizor usledio je, kada je pored sanduka stigao venac od crvenih ruža na kome su ispisane potresne reči pesme:

Foto: Nosvosti

"Što je lepo kad se neko voli, a duša boli. Zauvek tvoja deca i unuci", pisalo je na vencu.

Foto: Nosvosti

Pored venca od dece, nalazi se venac od belih ruža koji je poslala pevačicina sestra sa poukom:  - Poslednji pozdrav sestri od Mukija, Milice i Dejana.

Među prvima na groblje je stigao Čeda Jovanović sa suprugom, Vesna Zmijanac , članovi najbliže porodice i prijatelji.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas