Oglas
· · Komentari: 0
tužno

Ćerke Merime NJegomir u suzama na groblju: 40 dana od smrti legendarne pevačice (FOTO)

Merima NJegomir preminula je 20. novembra.

1640777640_merima_40_dana_29122021_0019.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Porodica i prijatelji Merime NJegomir okupili su se na Novom groblju kako bi održali pomen povodom 40 dana od smrti čuvene pevačice.

NJene naslednice su stajale zajedno kod groba, a kada je počelo opelo nisu mogle da zadrže suze.

Pročitajte još: Svi ga znaju kao Dina Dvornika, a on se zapravo zvao DRUGAČIJE: Iznenadićete se kada saznate njegovo PRAVO IME

Merimine ćerke - Milica, LJubica i Jelena, kao i sin Marko stigli su do večne kuće svoje majke, a njihovi izrazi lica govore koliko im je teško zbog gubitka.

Foto: profimedia

Pevačica Nada Topčagić među prvima je stigla na pomen u čast koleginice Merime, a potom i Goca Lazarević, koja je donela žuto cveće. Pomenu prisustvuje i Milena Plavšić, Ivan iz Legendi i Lepa Lukić.

Podsetimo, legendarna Merima NJegomir rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živela je i radila u Beogradu. Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas