Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

SAHRANA KRISTINE KIKE ĐUKIĆ: Jauci i jecaji na Lešću - Porodica i prijatelji se opraštaju od mlade Jutjuberke (FOTO)

Kristina Kika Đukić, biće sahranjena danas na groblju Lešće

1639483723_kika.jpg
Foto: Novosti/S.K.
Oglas

Porodica i prijatelji počeli su da pristižu na Lešće, kako bi uputili poslednji pozdrav mladoj jutjuberki i influenserki Kiki, koja je u noći između 8. i 9. decembra, pronađena mrtva u svom stanu.

Pročitajte još: KIKA (21) NIJE ISPUNILA NAJVEĆU ŽELJU: Evo kako je govorila o nasilju i gubitku oca (FOTO)

Slomljena od bola majka Kristine Đukić jedva se drži na nogama i čvrsto pod ruku drži Kikinu sestru, koja u ruci nosi fotografiju tragično preminule Jutjuberke.

Foto: Novosti/S.K.

Kikine kolege Jutjuberi, polako su počeli da pristižu, a među prvima su stigli Deks Rok, koji je inače jedan od Kikinih najboljih prijatelja, kao i popularni "Stuberi", Andrija Jo, Ana Lazarević, Cale, Ilija Antić, Jutjuber Janko i mnogi drugi.

Foto: Novosti/S.K.

Mnogi Kristinini fanovi, uglavnom dečaci i devojčice kojima je bila uzor, u neverici su došli da se oproste od svog idola. Kika će biti sahranjena u belom sanduku. 


Foto: Novosti/S.K.

Kristina Kika Đukić, preminula je u noći između 8. i 9. decembra u 21. godini. Istraga povodom tragične smrti je još uvek u toku, a o detaljima, znaće se više, kada toksikološki nalazi budu gotovi.
 
 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas