Oglas
· · Komentari: 0

Salma Hajek objavila fotografije na kojima je skroz gola: Glumica se prisetila slikanja od pre 30 godina (FOTO)

Salma Hajek i danas može da se pohvali sjajnim izgledom, ali je javnost rešila da podseti fotografija koje su nastale 90-ih godina

1705681843_profimedia-0826606852.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Salma Hajek (57) povukla je veoma hrabar potez na svom Instagram profilu objavivši fotografije iz 1990-ih na kojima je pozira potpuno gola u krevetu sa srebrnim čaršavima dok joj kovrdžava kosa pokriva deo ramena i grudi.

Supruga francuskog biznismena i milijardera našalila se da svojim pratiocima u opisu fotografije i napisala:

- Neki kažu - nikad ne gledaj iza sebe, ali nekada je to najbolji pogled - kaže Salma u opisu.

Glumica je ubrzo prikupila više od milion lajkova, a oglasile su se i poznate ličnosti među kojima su Blejk Lajvli, Kejt Hadson, Paris Hilton, Karmen Elektra...

Salma ima običaj da pokaže svoju senzacionalnu figuru. Prošle godine je viđena na nekoliko fotografija u minimalnim bikinijima.

Kada su Salmu Hajek nedavno pitali koja je tajna njenog besprekornog izgleda mnoge je iznenadila kada je za "British GQ" rekla da preskače umivanje ujutru i da ju je to naučila baka:

- Baka me je naučila da nikada ne perem lice ujutru. Ono što se dešava noću jeste da vaša koža proizvodi sva ulja koja su potrebna da bi izgledali mladoliko, regeneriše se. Dakle, očistite vašu kožu veoma dobro uveče, ali nemojte jako čistiti ujutru - odgovorila je glumica na pitanje fana koja je tajna njenog besprekornog izgleda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas