· · Komentari: 0
SEKSI

Sanja Kužet u TOP izdanju: Voditeljka pokazala zanosnu figuru u bikiniju (FOTO)

Voditeljka Sanja Kužet još jednom je oduševila svoje pratioce

1627723079_sanja.jpg
Foto: Instagram printscreen/sanjakuzet

Sanja važi za jednu od najatraktivnijih javnih ličnosti na našoj domaćoj javnoj sceni. Šarmom i lepotom pleni gde god da se pojavi, a sada je voditeljka odlučila i da pokaže kako izgleda u bikiniju.

Pročitajte još: Zbog nemaštine je napustila školu i počela da radi, danas je jedna od omiljenih domaćih zvezda: Da li znate o kome je reč? (FOTO)

Naime, Sanja je sa svojim pratiocima na Instagramu odelila snimak kako skače u bazen, a u prvi plan je istakla svoju zanosnu figuru, pa su mnogi pratioci komentarisali, kako popularna voditeljka jednostavno nema konkurenciju kod nas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.