Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Sanja Marinković progovorila o zdravstvenim problemima: "Imala sam ozbiljnih problema sa šećerom"

Voditeljka otkrila nepoznate detalje o sebi

1645514762_sanja-marinkovic.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Poznata novinarka i voditeljka Sanja Marinković otkrila je kod Goce Tržan u emisiji „Ako progovorim“ na K1 televiziji da je po prvi put u životu popila kafu dok je bila trudna jer je njen tadašnji dečko voleo da pije kafu svako jutro i da je tada imala povišen šećer.

Pročitajte još: Cecu ste sigurno prepoznali, ali ne možete ni naslutiti ko je LEPOTICA pored nje! Evo o kojoj zvezdi je reč (FOTO)

- Doktor mi je rekao da kafa ne remeti ništa dok ste trudni, a moj bivši muž, tada dečko, izuzetno je voleo da pije kafu i navukao me je na to, čak i na neke druge namirnice – priznala je Sanja na K1 televiziji i otkrila kako joj je prošla trudnoća – Šetala sam svako veče, nisam imala mučnine, nisam povraćala, ali sam od početka imala tvrđi stomak.

Sanja se nije opustila ni tokom trudnoće

- Što kažu babe ako pojedeš tepsiju „Pite ne jede beba, jedeš ti“. Iako sam radila, ja bih sela u stolicu i dizala tegove. Provela sam tri meseca u Ženevi i tamo sam mnogo šetala pored jezera. Na carski rez sam otišla sa 10kg više okruglo, a beba mi je imala skoro 4kg – otkrila je Sanja Goci u njenoj emisiji „Ako progovorim“, na šta joj je ona odgovorila – Šta bih dala za to!

Sanja je sa gledaocima podelila da je i pored vođenja zdravog života imala ozbiljno povišen šećer tokom trudnoće.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO! Veliko slavlje u kući ACE LUKASA: Pevač će morati dobro da odreši kesu, a razlog je VELIKI (FOTO)

- Imala sam mnogo povišen šećer dok sam bila trudna, ali doktor mi je rekao to je trudnički šećer koji se pojavi samo tokom trudnoće i da se ne brinem, snizio se ubrzo nakon što sam se porodila – ispričala je Sanja Marinković za K1 televiziju u emisiji „Ako progovorim“.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas