· · Komentari: 0

"Sebi postavljamo visoke standarde": Mia Borisavljević smatra da je ženama teže nego muškarcima - "NJima je lakše da žive i funkcionišu" (FOTO)

Pevačica je progovorila o problemima sa kojima se susreću žene u braku

1685864452_mia_borisavljevic_06032023_0011.JPG
Foto: ATA images

Mia Borisavljević već duže vreme uživa u ljubavi sa kolegom Bojanom Grujićem. Kruna njihove ljubavi su ćerkice Tea i Ema.

Pevačica je gostovala u emisiji "Magazin In", pri čemu se dotakla teme o muško-ženskim odnosima. Ona smatra da je ženama danas jako teško jer uvek teže da budu najbolje u svakoj životnoj sferi:

- Od očekivanja su žene najviše umorne. Same sebi žene postavljaju visoke standarde. Žena uvek teži da bude najbolja majka, supruga, drugarica, zakazuje tretmane, radi na sebi mučenica u svakom smislu i kida se... Žene se jako jedu kada ostavljaju decu, što radim i ja - započela je priču, pa dodala:

- Postoji ta griža savesti koja ubija bez potrebe, cepam se na dva, tri dela, nikada nisam cela tamo gde jesam. Žena mora sebi da priušti luksuz da ode negde sama ili sa mužem..

Mia je za kraj dodala da smatra da su muškarci pod manjim pritiskom i da je njima lakše:

- Muškarci nemaju taj osećaj, jer nisu predodređeni da daju nekome život i mnogo im je lakše da žive i funkcionišu... A nama koje to jesmo, to predstavlja nekada teret - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.