Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Sećate se rok princeze Avril Lavinj? Pevačica je sada izdala novu pesmu i izgleda ovako (FOTO)

Ko je 2000-ih bio tinejdžer sigurno zna za pevačicu Avril Lavinj.

1637049956_profimedia-0018320994.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Avril je već sa 16 godina bila jedna od najpopularnijih pevačica. Debitanski album rasprodala je tako brzo da je postala treći najprodavaniji kanadski umetnik, odmah uz neprikosnovenu Selin Dion.

Sada, 20 godina kasnije pop-pank pevačćica nije se mnogo promenila, pa gotovo uopšte. Avril je ponovo u žiži javnosti jer je objavila novi singl "Bite Me" u dobro poznatom izdanju.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta propustila još jedan događaj: Javnost zabrinuta za njeno zdravlje

Rok stil nosi sa 37 pođednako dobro kao sa 16, a njen prepoznatljiv rokerski šik izgleda jako moderno i zanimljivo svim ljubiteljima ovog pravca.

Avril se do sada dva puta udavala i razvodila, a sa bivšim partnerima ostala je u lepim odnosima. S frontmenom benda "Nickelbeck" Čadom Kregerom bila je od 2013. do 2015. godine, a s pevačem benda "Sum 41" Derikom Viblijem od 2006. do 2010. godine.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas