· · Komentari: 0
VATRENA

Seksi guza Dženifer Lopez zapalila društvene mreže (FOTO)

Pevačica seksi pojavom napravila pometnju

1621343948_jennifer.jpg
Foto: YouTube printscreen /abc news

Dženifer Lopez iako je ušla u šestu deceniju, definitivno je jedna od najlepših žena na svetu, a zbog svoje lepote i seksipila, san je mnogih muškaraca na planeti.

Pročitajte još: Irfana Mensura svi znate, a evo kako izgleda njegov sin (FOTO)

Iako se uveliko spekuliše da se pomirila sa Benom Aflekom, pevačica se ne obazire preterano na komentare, već radi punom parom i priprema se za nastavak posla koji je stao usled pandemije korona virusom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Zangardi (@robzangardi)

Ovoga puta, Džej Lo, oduševia je pratioce novom izazovnom kombinacijom. Odevena u crvenu haljinu sa dubokim prorezom u prvi plan je istakla svoju neverovatnu guzu, za kojom uzdišu mnogi. Fotografiju je objavio njen stilista uz komentar: 

Pročitajte još: ZORJA NIJE NJENO IME! Evo kako se zove Zvezda Granda koja je svojim glasom oduševila publiku

- Taj Džej Lo sjaj - stoji u opisu, dok su se fanovi pevačice složili da izgleda nikad bolje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.