Oglas
· · Komentari: 0

FINALE SERIJE "VERA": Pogledajte kako će se završiti priča o heroini koja je pokušala da spasi svoj narod

Serija "Vera" dobija konačni epilog

1676813087_Foto-Printscreen-YouTube-Art-Vista-serija-Vera.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Art Vista
Oglas

Serija "Vera" stekla je veliku popularnost. Večeras u 20.05 časova na prvom programu RTS-a biće prikazana poslednja epizoda serije o "srpskoj Mata Hari".

Vera Pešić je bila četvorostrugi agent za vreme Drugog svetskog rata. Iako je imala samo 25 godina kada je streljana, njen život je bio toliko zanimljiv da je posle toliko godina snimljen film, a potom i serija o našoj heroini.

Vera Pešić je od strane vlade koju u okupiranom Beogradu vodi Milan Nedić odabrana da bude delegat za područje Leskovca. U junu 1943. godine, Veri se javlja Tanasije Dinić koji je obaveštava da su krenule dve bugarske divizije da napadnu leskovački kraj.

Iako je službenik Nedićeve vlade koja je u neprijateljstvu sa partizanima, Vera o tom napadu obaveštava i partizane koje predvodi njen bivši ljubavnik - Milivoje.

Glavnu ulogu igra Jovana Stojiljković koja je rekla kako je ovo za nju bio veliki izazov.

„Sve to mi je bilo jako inspirativno i ponosna sam što smo o jednoj osobi o kojoj se malo zna napravili jedan filmski i serijski testament”, kazala je glumica gostujući na RTS.

U seriji glume i Viktor Savić, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Aleksandar Srećković Kubura, Nebojša Dugalić, Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Anita Mančić i drugi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas