Oglas
· · Komentari: 0

SEVERINI VRAĆEN SIN: Nova odluka suda

Starateljstvo Severine i njenog bivšeg supruga nas sinom će biti ravnopravno, prema pisanju hrvatskih medija

1708439800_981c94e304c1539207762f0cecf712efa4f7524a.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rešenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do obrta u slučaju, pišu "Slobodna Dalmacija".

Naime, kako saznaje "Slobodna Dalmacija" splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni "roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno", piše pomenuti medij i navodi da su sina vratili Severini.

Danas je sinu Severine Vučković rođendan. Napunio je 12 godina, a pevačica mu je čestitala objavom na Instagramu:

- Pre 12 godina u Splitu je pao sneg... Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: "Nemojte da me budite", U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: "Severina, vreme je, idemo u porođajnu salu". U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice... „Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno“. U 23:05 rođen je najlepši anđeo na svetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svetu. Srećan rođendan sine... - napisala je Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

(Slobodna Dalmacija)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas