· · Komentari: 1

Sin Marine Tucaković ŠOKIRAO tvitom o filmu Toma! "Ne gledam filmove o lošim UDBAŠIMA,sa MRTVAČKIM pesmama..." (FOTO)

Film "Toma" već nekoliko nedelja je u žiži javnosti, a sada se na internetu pojavila piratska verzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama.

1634204318_laca-i-toma.JPG
Foto: Printscreen Youtube/Instagram

Dok su neki gledali film i po nekoliko puta, sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, na svom Tviter nalogu isprozivao je Tomu Zdravkovića i druge pevače da su udbaši.

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a odlučio je da javno iskritikuje činjenicu da je snimljen film o Tomi.

- Da sam toliko očajna da skidam torent „Tomu”, već bih bila hospitalizovana. Kao i bilo koji domaći film da skidam, bože me sačuvaj, zabole me. Kada bude na televiziji, dobro došao. U bioskop ne idem, korona je – glasila je objava na jednom Tviter nalogu, a Laća je brže-bolje to prokomentarisao i izneo svoje mišljenje.

- Ne gledam filmove o lošim udbašima, osrednjim pevačima s mrtvačkim pesmama, ha-ha - napisao je Laća.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.