Oglas
· · Komentari: 0

SLATKA MALA: Prija "pokidala" Karleušin hit, a tek da vidite stajling

PRIJA se usudila i otpevala Karleušin hit, a svi će se složiti da je pokidala! A tek da vidite stajling..

1696852569_79233_jkprija_ig.jpg
Foto: ATA images, Instagram printscreen/karleusastar
Oglas

Aleksandra Prijović nakon što je održala tri večeri zaredom koncerte u Beogradu u Štar Areni, ne odmara.

I dok se uveliko priprema za sve velike projekte koji je očekuju u narednom periodu širom regiona pevačica postiže da nastupa i po Evropi. Ovog vikenda Aleksandra je imala zakazan nastup u Dizeldorfu u Nemačkoj, a kako je publiku oduševila svojim pesmama, ono što je sve šokiralo je momenat kada je Prija zapevala hit "Slatka mala" koji peva njena starija koleginica Jelena Karleuša.

Svi prisutni bili su oduševljeni ovim potezom pevačice, pa je video gde peva upravo ovu pesmu brzo postao viralan na društvenim mrežama.

 

"Lutka lepa", "To Prijo", "Dobro je vozi ova pesma", "Ova žena nema šta ne zna da peva" i mnogi drugi komentari.

Podsetimo, Jelena je nedavno prozvala Aleksandru Prijović istakavši da je njena muzika "treš", kao i da ovog leta nije snimila hitove, a u istom maniru je nastavila i nakon što je mlada zvezda održala čak tri uzastopna koncerta u beogradskoj Štark areni.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas