Oglas
· · Komentari: 0

SLAVNI GLUMAC ZAVRŠIO U BOLNICI! Porodica se oglasila i saopštila da je situacija KOMPLIKOVANA: "Cenimo vaše molitve" (FOTO)

Zabrinuo mnoge

1681372258_profimedia-0756373039-Majkl-Foks.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

 Američki glumac Džejmi Foks(55) završio je u bolnici zbog hitnog medicinskog slučaja, otkrila je njegova ćerka, Korin Foks.

Porodica je na društvenim mrežama objavila da je glumac pretrpeo "medicinske komplikacije", zbog kojih je morao da bude odveden u bolnicu. Ranije je snimao akcionu komediju "Back in Action" u Atlanti, s koleginicom Kameron Dijaz.

Porodica je takođe izjavila da je Foks sada "na putu oporavka", iako nisu otkrili od kakvog je zdravstvenog problema patio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Međutim, TMZ je njegov zdravstveni problem nazvao "hitnim medicinskim slučajem", a dodali su i da Foks sada ponovo komunicira.

"Želeli smo to da podelimo, moj otac, Džejmi Foks, doživeo je medicinsku komplikaciju. Srećom, brzom reakcijom lekara i odgovarajućom negom, već je na svom putu oporavka. Znamo koliko ga volite i cenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog perioda. Šaljemo vam puno ljubavi, porodica Foks", napisali su na Instagramu.

Još uvek nije poznato kada će Džejmi Foks biti pušten iz bolnice i vratiti se na filmski set.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas