· · Komentari: 0
ŠALJIVDŽIJA

SPAJDER-PRINC: Princ Hari je iznenadio sve kada se kostimirao u superheroja, i poslao poruku deci (VIDEO/FOTO)

Vojvoda od Saseksa snimio je video-poruku da razveseli decu

1670139633_Princ-Hari-Profimedia-spajdermen-naslovna.png
Photo: Profimedia

Hari je poznati šaljivdžija, pa je par puta zabeleženo kako je svojim šalama i spontanošću, uspeo da nasmeje kraljicu javno. On se nedavno prerušio u Spajdermena, te se tako obučen pojavio u videu, u pokušaju da uteši ožalošćenu decu vojnika.

Stavio je kostim super-heroja, a masku je sklonio sa lica da otkrije svoj identitet tek na kraju poruke. Ovim putem se obratio mališanima iz 'Scotty's little soldiers', dobrotvornoj organizaciju za decu i mlade čiji su roditelji bili vojnih lica.

Pročitajte još: NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

Hari, koji je i sam veoma rano ostao bez majke, sa samo 12 godina, poručio je mladima:

- Božić je vreme kada nam nedostaju voljeni, jako jako puno, i to je OK. U isto vreme, možemo osećati krivicu zato što se dobro zabavljamo, bez naših roditelja. Ali, ja sam ovde da vas razuverim da naši roditelji uvek žele da se lepo zabavljamo, Ok? Zato nemojte osećati krivicu, i dodao:
- Dozvoljeno vam je da imate najbolje vreme ikada, posebno u vašoj zajednici. Izađite, lepo se provedite, i srećan Božić - poručio je Hari nasmejano.

Foto: Youtube printscreen

Pročitajte još: UJEDINJENI PONOVO: Da li će se princ Vilijam i princeza Kejt susresti sa Saseksovima tokom posete Americi, ove nedelje?

Video poruka dolazi par dana nakon objavljivanja trejlera za dokumentarac 'Hari i Megan', dok su princ Vilijam i Priceza Kejt Midlton u zvaničnoj poseti Americi.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.