· · Komentari: 0
PLAVA KRV

Sve oči uprte u Harija: Ako NAPUSTI Englesku pre kraljičinog rođendana, JEDNA stvar je jasna!

Sledeće nedelje je kraljičin rođendan i svi se pitaju da li će Hari ostati da bude uz baku.

1619461252_hari.JPG
Kraljica će 95. rođendan proslaviti sa porodicom, bez pompe i javnosti. Međutim, mnogi smatraju da će Hari pre toga napustiti London.

Pročitajte još: Da li znate ko je na slici? Ćerka je srpskog akademika i pisca, a danas je poznata džez pevačica (FOTO)

Princa Harija su u Londonu primili hladno, a ignorisali su ga mnogi članovi porodice. Britanski mediji sprekulišu da bi u Kaliforniju, kod trudne supruge, mogao da se vrati već danas! Bez obzira da li je to tačno, ukoliko Hari ne ostane sa bakom za njen 95. rođendan - to će biti najvažniji znak kakva je njegova pozicija u kraevskoj porodici.

Princa Endrju će biti rehabilitovan posle afere "Epstajnt", ali ne i Hari posle afere "Opra".

Elizabeta će rođendan proslaviti u Vindzoru, uz porodicu. Ćerka, princeza Ana i Sofija od Veseksa su među prvima koje je kraljica primila. Ovih dana će je posetiti i sin Endrju, kao i unuka Eugenija sa praunučetom. To će biti veliki događaj za princa Endrjua (61), jer će to posle afere sa Džefrijem Epstajnom (čiji je bio veliki prijatelj) zvanično biti rehabilitovan.

Pročitajte još: Potpuna transformacija Ane Bekute: Promenila imidž i progovorila o raskidu (FOTO)

Naime, Endrju je prvi put viđen javno tek na sahrani oca. Naime, kraljevska porodica se distancirala od kraljičinog sina zbog skandala sa maloletnicama. Pošto je vojvoda od Jorka viđen na sahrani, i to u drugom redu, svi misle da je ponovo vraćen u porodicu.

Dvojica autsajdera
Jedini ko je pokazao saosećanje prema Hariju je stric princ Endrju. On dobro zna šta znači biti "izbačen iz porodice", jer se seća kako je prošla Sara Ferguson.

Šta se dešava sa Harijem?

NJegov dolazak u Vindzor, na čaj sa kraljicom, nije zvanično najavljen. Mediji su pažljivo pratili svaki njegov korak i mogli su da primete samo hladnoću sa kojom su ga primali rođaci.

Pročitajte još: Nove informacije o seriji Seks i grad: Čeka nas novi lik

Hari je još uvek u Londonu i čule su se glasine da bi ubrzo, možda već danas, mogao da krene put Kalifornije ka trudnoj Megan. Ukoliko se to dogodi i ne ostane do kraljičinog rođendan, to bi bio najpouzdaniji znak da su svi ljuti na njega zbog intervjua Opri Vinfri.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su snimljeni kako razgovaraju sa Harijem posle dedine sahrane, ali se nisu sreli pre, a ni posle toga sa njim. Da podsetimo, Harija niko nije sačekao na aerodromu.

Niko Harija nije čekao na aerodrou, nasamo je sreo oca tek juče i svi su odani kraljici.

Svi članovi porodice osećaju snažnu lojalnost prema kraljici i smatraju da je Hari autsajder. NJegov intervju nije odobravao niko iz porodice. Hari je juče bio u crkvi sa ocem princem Čarlsom i to je bio njihov prvi susret licem u lice posle intervjua Opri Vinfri.

Pročitajte još: Andrija Milošević iskreno o onome što ga svi pitaju: "Nisam lud da ne budem otac"

Posle sahrane je održan kratak sastanak među članovima kraljevske proodice u kojem su razgovarali o budućim ulogama članova, kao i o Hariju koji nije bio pozvan.

Ukoliko Hari ode iz Londona pre kraljičinog rođendana - sve će biti jasno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.