Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

SRCE DA PUKNE: Ćerka Snežane Pantić održala potresni govor nad majčinim grobom i izazvala jecaje

Danas je na Novom bežanijskom groblju održana sahrana poznate karatistkinje i supruge bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića, Snežane Pantić, koja je u 44. godini izgubila životnu bitku sa rakom dojke.

1644860682_slika-.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Na sahrani se okupio veliki broj javnih ličnosti, posebno iz sveta sporta. Među javnim ličnostima koje su došle da se poslednji put oproste od Snežane su karatistkinja Tanja Petrović, pevačica Zorana Pavić, bivši fudbaleri Albert Nađ i Igor Duljaj, voditelj Dejan Pantelić, voditelj i glumac Milan Kalinić, Nemanja Jovšić, trener golmana Partizana i mnogi drugi.

Pročitajte još: Jecaji odzvanjali Bežanijskim grobljen: Sahranjena karatistkinja Snežana Pantić (FOTO/VIDEO)

Najpotresniji momenat sa sahrane svakako je bio onaj kada je naslednica Snežane i Đorđa, hrabra Manja održala nad grobom svoje majke. Ona je sledećim rečima punim tuge rasplakala gotovo sve prisutne.

- Uvek si nam bila insiracija i motivacija da guramo i da se borimo do kraja. Ti si moj heroj, ti si moje sve na svetu. Moja ljubav, snaga,mama, pamet u sve što jedan heroj poput tebe može da bude. Sećam se kako si me tešila kad sam brinula zbog loših ocena, kad si mi pričala da ništa nije vredno mog nerviranja i mojih suza... Jedina rečenica koja se nije menjala je da ćeš se ti boriti do kraja, bez obzira na sve i da ti za to treba moja pomoć. Volela sam te i još te volim neizmerno i više od svih - govorila je Manja i izazvala more suza oko sebe.

BONUS VIDEO:
 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas