Oglas
· · Komentari: 0

"Srce mi se pretvara u puding dok te gledam kako odrastaš": Goca Tržan raznežila javnost porukom koju je uputila svojoj ćerki (FOTO)

Goca Tržan je na svoj Instagram profil postavila fotografiju sa naslednicom i uputila joj emotivnu poruku

1703922562_Foto-Ataiamges.rs-Goca-Trzan.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu Marinković. NJih dve imaju divan odnos i Goca se trudi da joj usadi prave životne vrednosti kojima treba da se vodi.

Ona je odlučila da na svoj Instagram profil postavi fotografiju sa naslednicom, a u opisu je ostavila snažnu poruku.

- Koliko samo ja tebe volim, ćerko moja lepa. Nekad imam utisak da mi se srce pretvara u puding dok te gledam kako odrastaš, malo od bola što si sve samostalnija pa imam utisak da sam ti sve manje potrebna, ali uglavnom od ponosa upravo zato što si sve samostalnija. Znači da smo dobro obavili svoj roditeljski zadatak - napisala je Goca ispod zajedničke slike sa ćerkom.

Foto: Printscreen/ Instagram - gocatrzan

Goca je jednom prilikom pričala o tome kako je njen suprug Raša uzor Leni i kako će imati na koga da se ugleda u životu.

- S obzirom na to da joj je Raša otac, to me ne plaši jer je sjajan muškarac. Za ovih 13 godina, koliko smo zajedno, pokazuje kako muškarac treba da se ponaša prema ženi. Biće ona i s nekim kretenom sto posto, jer svaka od nas to mora da prođe, ali nadam se da će biti pametna i da će reći: "Ne, ne, ja sam živela sa Rakijem, znam kako muškarac treba da se ponaša i neću dozvoliti da to upropastiš" - ističe pevačica, piše "Telegraf".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas