Oglas
· · Komentari: 0

Šta je princ Luis imao da poruči reprezantaciji Engleske pred meč sa Srbijom? Savet je fudbalerima preneo lično princ Vilijam

Mlađi sin princa Vilijama i Kejt Midlton je oduševio javnost svojim savetom koji je dao fudbalerima Engleske

1718184587_profimedia-0867105841.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britanski princ Lui Artur Čarls imao je zanimljiv savet za članove engleske fudbalske reprezentacije pred put na Evropsko prvenstvo u Nemačku, koje će početi u petak 14. juna, i trajaće mesec dana. Mališa koji je oduševio javnost svojim nestašlucima na raznim javnim događajima, ponovo je u žiži, a preporuka se ocenjuje kao pravi hit. Šta je dečak imao da poruči sportistima, otkrio je njegov otac princ Vilijam, koji je nedavno posetio engleski tim u NJuborou u Velsu.

- Juče sam bio na školskoj trci sa decom i pitao sam ih: "Šta da kažem reprezentaciji Engelske danas?" Savet koji sam dobio jeste da jedete duplo više nego inače - rekao je princ Vilijam u razgovoru sa fudbalerima u Sent Džordž parku. Poručio je:

- Nakon toga imao sam viziju vas kako trčite okolo sa velikim stomacima i u bolovima, pa mislim da savet mog mlađeg sina treba da prihvatite sa malo rezerve.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas