Oglas
· · Komentari: 0

ŠTA MU BI? Robi Vilijams PRODAO SVE KUĆE i ostao bez krova nad glavom (FOTO)

ROBI Vilijams kaže da nema pojma gde će živeti sa porodicom nakon što je prodao imanja

1646929372_profimedia-0306577158.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevač Robi Vilijams prodao je svoju kuću u Viltširu za 8 miliona evra u januaru, a prošle nedelje je prodao svoju vilu u Los Anđelesu reperu Drejku za 44 miliona evra.

Robi, 48, rekao je da on i njegova supruga Ajda Fild (42) i njihovo četvoro dece Teodora, Čarli, Kolet i Bo sada pokušavaju da shvate gde da idu.

Rekao je: „Mi zapravo nismo nigde. Trenutno nemamo stan, svuda smo se prodavali, nigde ne živimo i pokušavamo da to shvatimo."

„Četvoro dece su stalno zagonetka, Rubikova kocka koju pokušavamo da rešimo jer ako idu u školu onda me ne vide jer sam svuda, a ako se školuju kod kuće, onda imaju još jedan set stvari koje predstavljaju problem. Svi samo pokušavamo da to shvatimo."

Pročitajte još: "KONAČNO IZGLEDAŠ KAO ŽENSKO": Sofija Milošević na meti komentara poznate voditeljke, ODMAH joj odgovorila (FOTO)

Kada su ga pitali u australijskoj radio emisiji o prodaji, Robi je rekao da ne može da potvrdi da li je prodao svoj LA blok Drejku ili ne, šaleći se: „Da je istina, potpisao bih izjavu o neotkrivanju podataka. Ne bih mogao da otkrijem ništa što se dogodilo, upao bih u nevolje."

Robi će se verovatno preseliti u Australiju na neki period nakon što je otkriveno da će se tamo snimati novi biografski film o njegovom životu.

Rekao je: „Snimam film u Australiji. Za narcisa je to divan projekat jer se sve vrti oko mene i mog života. Film je sočan komad. Projekat je malo nepovezan, ali će uskoro biti u potpunoj harmoniji. Verujem da glumim sebe kasnije, naravno da bih morao, mislim da igram sebe tokom priličnog dela filma.”

U filmu će biti prikazane nove verzije njegovih vrhunskih pesama, koje se ponovo snimaju kako bi odgovarale svakoj sceni.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas