Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

STRAŠNA TRAGEDIJA: Poznati reper poginuo u saobraćajnoj nesreći (FOTO)

Vest o tragičnoj smrti potvrdio je njegov menadžer

1613501767_reper.png
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Reper Keči D Grejt, preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće koja se danas dogodila u mestu gde živi.

Pročitajte još: Buba Koreli pušten iz zatvora!

Vest o njegovoj smrti potvrdio je menadžer, a samo nekoliko dana pre smrti izbacio je novu pesmu. Od poznatog repera opraštaju se kolege putem društvenih mreža.

Reper je član rep grupe "Stinc Team", a objavio je i svoj solo album, uključujući i pesmu "If I Go Broke" 2017. godine, koja je postala hit. Godinu dana kasnije uhapšen je zbog vandalsog ponašanja i u zatvoru je proveo 10 meseci. Nekoliko dana pred smrt izbacio je duetsku pesmu sa Drejkom pod nazivom "For Real".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas