Oglas
· · Komentari: 0

Žena Miloša Bikovića podelila fotografiju iz doma: Ovako su sredili Vasilijevu sobu (FOTO)

Ivana Malić i Miloš Biković uživaju u roditeljskoj ulozi

1709969157_izazov_premijera_19042023_0086.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Glumac Miloš Biković i njegova supruga, Ivana Malić, postali su roditelji početkom januara. Ivana je na svet donela sina kome su srećni roditelji dali ime Vasilije.

Ivana se u poslednje vreme retko oglašava na društvenim mrežama, a sada je podelila fotografiju iz doma. Ona je fotografisala najlepši kutak u njihovom domu - krevetac u kome Vasilije spava, a u opisu fotografije je samo napisala:

- Moja ljubav.

Foto: printscreen/ Instagram/ Ivana Malić

Miloš je nedavno opisao kako se snalazi u ulozi oca:

- Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov - rekao je Biković za "Blic".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas