· · Komentari: 0

SVE ZA LJUBAV: Čuveni holivudski glumac zbog SRPKINJE zaratio sa porodicom i prešao u pravoslavlje (FOTO)

Kristijan Bejl je već dugo godina u braku sa Sibi Blažić sa kojom ima dvoje dece

1675073658_Foto-Profimedia-Kristijan-Bejl.jpg
Foto: Profimedia

Kristijan Bejl, jedan je od najomiljenijih stranih glumaca, kako zbog svojih fenomenalnih uloga, tako i zbog saznanja da je oženio ženu sa naših prostora.

Slavni glumac već godinama je u srećnom braku sa Srboslavom Sibi Blažić, sa kojom ima ćerku i sina.

Pre 14 godina, Bejl je prekinuo svaki kontakt sa majkom i sestrom, jer su se jako loše ponele prema njegovoj supruzi. Naime, Kristijan je prema pisanju stranih medija, 2008. godine, bukvalno fizički izbacio sestru i majku iz hotelske sobe, jer su sve vreme vređali Sibi, zato što je Srpkinja.

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. Kristijan nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mejlove, ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promenio i broj telefona. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografiše s ćerkom, mogu da vidim i kako moja unuka raste - izjavila je jednom prilikom majkla Kristijana Bejla, prenosi Stil Kurir.

Kako bi svojoj izbarnici dokazao ljubav, Kristijan je odlučio da pređe u pravoslavlje. NJihov brak, jedan je od najskladnijih u Holivudu, a slavni glumac gde god da gostuje ili daje intervjuue, ne može, a da ne spomene svoju suprugu Sibi. Bukvalno je očaran njom.

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Snažna i otresita, ne trpi bilo kakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi od uloge za koju se spremam, ali mojoj Sibi se to sviđa. To možete da gledate na dva načina - s jedne strane neko bi rekao 'jadna žena, sigurno joj nije lako da se nosti sa tim', a s druge strane možete da joj zavidite i kažete 'kakva srećnica, u isto vreme može biti s toliko različitih muškaraca' - rekao je svojevremeno Bejl, prenosi Stil.

 

Kristijan Bejl i Srboslava, imaju ćerku Emelin i sina Džozefa

Ko je Srbislava Sibi Blažić?

Srbislava je rođena 1970. godine, a pre nego što je započela vezu sa Kristijanom Bejlom, bavila se manekenstvom. Inače, roditelji od Sibi Blažić, pre više od pedeset godina, napustili su Beograd i preselili se u Ameriku, gde je Sibi i rođena.

Kristijana je upoznala, tako što je njegov mentor, nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu "Little Women" iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu. Šuškalo se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje. Potom je utehu pronašao u glumici Samanti Matis.

 

Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju, verovali ili ne, Sibi Blažić. Ona je Vinoni pomagala na snimanju filmova "Girl, Interrupted" i "Autumn In", prenosi Stil. Slavni glumac je inače četiri godine mlađi od svoje supruge, a  od prvog dana nisu se razdvajali, venčali su se 2000. godine u Las Vegasu.

Sibin otac, Slobodan Blažić svojevremeno je novinarima rekao da je Kristijan, nasuprot imidžu koji ima, izuzetno miran i staložen čovek, kao i da insistira na tome da njegova kćerka Emelin nauči i maternji jezik.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.