Oglas
· · Komentari: 0

Tajna koju krije ANĐELKINA KAPIJA: Sloboda Mićalović se vratila u Trebinje na posebno mesto (FOTO)

Anđelkina kapija je postala jedna od najzanimljivijih turističkih atrakcija u Trebinju

1693315209_Foto-Printscreen-YouTube-Kosutnjak-film-Printscreen-Instagram-sloboda_micalovic_boba.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Kosutnjak film, Printscreen/Instagram - sloboda_micalovic_boba
Oglas

Turistička organizacija grada Trebinja obnovila je pre nekoliko godina "Anđelkinu kapiju" u Starom gradu - mesto koje je nakon prikazivanja serije "Ranjeni orao" postalo nezaobilazna lokacija za turiste.

Promenjena su vrata, uređen okolni prostor, postavljen novi prozor i klupe, te posađeno cveće, kažu u trebinjskoj Turističkoj organizaciji.

Stara vrata na oronuloj kući postala su poznata nakon što je kroz njih prolazila glumica Sloboda Mićalović u seriji Zdravka Šotre "Ranjeni orao". Proteklog vikenda se tu vratila i Sloboda i zapisala:

"Jednom kad se vratiš, sve će biti deo prošlosti, sve osim moje ljubavi", napisala je glumica.

 

 

Tajna koju kriju vrata

Razledajući kapiju mnogi turisti ostaju razočarani što groz nju ne mogu da prođu i uđu u dvorište iz serije "Ranjeno orao". Anđelkina kapija je zaključana katancem, a na njoj stoji napomena da ona danas nema nikakvu funkciju, te da iza nje nema dvorišta, kao i da kroz nju nikada nije prošla Anđelka.

Odmah pored nje je i najuža ulica u Trebinju kojom u seriji Nataša Ninković vozi automobil. Tu je i prozor sa kojeg je pokojni glumac Marinko Madžgalj gledao u Anđelku, kao i njegov dućan metražne robe, a na tom mestu je danas suvenirnica Ćiro.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas