Oglas
· · Komentari: 0

TAJNI ŽIVOT PRVE DAME AMERIKE: Mnogi su saosećali s njom zbog muža poznatog po prevarama i razvratnom ponašanju

Žaklina Kenedi Onazis bila je strastvena žena koja je imala mnogo muškaraca pre, tokom i posle braka sa američkim predsednikom Džonom Kenedijem.

1708864765_dzeki-o.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako je u javnosti često prikazivana kao elegantna, šarmantna, graciozna i rezervisana figura, Džeki Kenedi je bila kompleksna osoba koja je, kao i svako drugo ljudsko biće, imala svoje potrebe za bliskošću i emotivnim ispunjenjem. NJena veza s Džonom Kenedijem bila je poznata po brojnim izazovima, uključujući i njegove vanbračne afere.

Uprkos javnom imidžu koji je promovisala kao prva dama, iza kulisa je vodila život pun nesigurnosti i emocionalnih borbi. NJen brak s Džonom Kenedijem bio je samo jedan segment njenog života, a nakon njegove smrti nastavila je da živi svoj život, suočavajući se s brojnim ličnim izazovima i nastavljajući svoju potragu za ljubavlju i srećom.

Iako su mnogi spekulisali o aferi između Džeki Kenedi i Roberta "Bobija" Kenedija, brata njenog supruga, na kraju se otkrilo da je i najmlađi brat, Ted Kenedi, tajno viđao sa suprugom američkog predsednika, kako pre tako i nakon Bobijevog ubistva.

Ted je pružao podršku Džeki u teškim vremenima nakon ubistva Džona i Bobija, postavši njen jedini oslonac. Prema navodima, "Uvek sam bio zaljubljen u Džeki, od momenta kada sam je ugledao. Kada je Džon ubijen, znao sam da se viđa sa Bobijem, ali me to nije pokolebalo. Bobi nije mogao da bude uz nju konstantno", rekao je Ted, prema asistentu Džona Kenedija.

Džeki Kenedi, kako bi održala korak sa svojim suprugom, navodno je započela veze s mnogim filmskim zvezdama tog doba, uključujući Vorena Bitija, Pitera Lavforda, Pola NJumena, Gregorija Peka, Frenka Sinatru, Vilijama Holdena i Marlona Branda. U autobiografiji slavnog glumca Marlona Branda, navodi se da su zajedno bežali od fotografa, da joj je Brando pripremao večere, te da su strastveno vodili ljubav na sofi.

(Alo)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas