Oglas
· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

NEVIĐENO do sada! Takmičarka Zvezda Granda odustala od takmičenja zbog SALVE UVREDA od strane žirija? (FOTO)

Mlada pevačka nada Anastasija Ićurup odustala je od daljeg takmičenja zbog uvreda koje joj je uputio žiri na račun odevanja

1649607594_ziri.png
Foto: InstagramScreenShot/zvezdegranda
Oglas

Mlada pevačka nada Anastasija Ićurup odustala je do daljeg takmičenja u muzičkom programu Zvezde Granda nakon što je iskritikovana na račun njenog scenskog odevanja. Naime, mlada pevačica pojavila se u providnom crnom kombinezonu i dubokim crnim čizmama od lak kože saizuzetno viokim potpeticama.

Odmah nakon otpevanih numera, usledili su i komentari žirija, pre svega na račun odevne kombinacije mlade pevačice.

- Ja ne znam šta to znači, gde vi to nalazite, gde kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, deco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na decu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo Ne neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad - rekla je Ana Bekuta.

Danas je odjeknula vest da je mlada pevačica odustala od takmičenja, a tu vest potvrdila je i njena mentorka Marija Šerifović.

- Dobri ljudi, dobar dan. Elem, zatrpali ste mi DM, želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene reči, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osetila dobro, ne želim da bude deo toga. Da li bih ja to uradila? Ne bih, bila bih bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Ova situacija se na ovaj način završava - objasnila je Marija na snimku koji je objavila na Instagramu.

Ipak, mlada pevačica na mrežama je objavila i da to što je odustala od takmičenja, ne znači da je odustala od karijere...


Foto: InstagramScreenShot/anastasija.icurup

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas