· · Komentari: 0
PEVAČICA

Tanja Savić stigla u Srbiju sa sinovima, a svi su primetili jednu PROMENU (FOTO)

Pevačica Tanja Savić stigla je u Beograd sa sinovima Đođem i Maksimom.

1624277851_tanja_savic_21062021_0006.jpg
Foto: Ata

Podsetimo, Tanja Savić je bila razdvojena od sinova od prošle godine, kada ih je suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju.

Pročitajte još: Tanja Savić konačno u zagrljaju svojih sinova: Pevačica sa decom krenula za Srbiju! (FOTO)

Posle drame koja je trajala duže od godinu dana pevačica Tanja Savić danas je danas konačno sa sinovima Đorđem i Maksimom doputovala u Srbiju. Dočekali su ih Tanjini rođaci i prijatelji.

Tanja i deca su bili veoma emotivni, grlili su se i ljubili, bila je to prava lavina emocija, suza i osmeha. Naime, deca su sve ovo vreme živela u Australiji. Tanja je u Australiji dobila nekoliko kilograma.

Avion je sleteo oko 13 časova.

Pevačica i njeni naslednici nešto pre 13 časova sleteli su na aerodrom Nikola Tesla, odakle su izašli nasmejani, ne skrivajući sreću što su ponovo zajedno. Đorđe i Maksim, koji su prethodnih godinu i po dana proveli u Australiji sa ocem, nisu skidali osmeh zbog činjenice da su ponovo u domovini, sa majkom. U zagrljaj im je odmah potrčala tetka, Tanjina sestra, koja je sa ostatkom porodice došla da ih dočeka.

Tanja Savić na aerodrmu Foto: ATA

- Planiram toliko toga sada sa sinovima. Prvo da se upoznaju sa zekama. Bila sam u karantinu u hotelu 14 dana sama. Kada sam to preživela sve ću. Ja sam deci prvo rekla "Gde ste, bože, koliko ste porasli" - rekla je novinarima Tanja.

Pročitajte još: Oglasio se suprug Tanje Savić nakon što je odvela decu i začudio komentarom!: Ovakav njegov komentar niko nije očekivao!

Tanja Savić je kratko dala kratku izjavu na aerodromu i nasmejana otišla kući.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.